Anunţurile expirate se regăsesc la: Arhiva anunţuri/comunicate
Anunț - solicitări emitere acord de mediu pentru asfaltare străzi și înființare canalizare în comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea
solicitare acord mediu.pdf  (40,71 KB)  data: 22-08-2023   utilizator: 1  
solicitare acord mediu 2.pdf  (43,76 KB)  data: 22-08-2023   utilizator: 1  
ANUNT DE FINALIZARE PROIECT „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Comuna Valea Nucarilor“
anunt finalizare proiect.docx  (180,31 KB)  data: 11-07-2023   utilizator: 1  
Stadiul implementării proiectului "Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT VALEA NUCARILOR"
În urma implementarii cu succes a sistemului informatic pentru optimizarea procedurilor și fluxurilor de lucru, informam cetățenii cu privire la operaționalizarea platformei https://www.conectx.net/.
Proiectul de digitalizare a relației dintre diversele servicii ale primăriei dar și în relația cu cetățenii, va da posibilitatea ca prin intermediul unui singur clik să poată fi accesate datele și informațiile necesare. În acest sens, vorbim despre accesarea platformei https://www.conectx.net care este disponibilă de pe computerul personal de acasă, de pe tableta sau de pe telefonul mobil.
Aplicaţia se adresează atât cetăţenilor "persoane fizice sau juridice", funcţionarilor, cat şi inregistrării si arhivării electronice a documentelor.

Stadiu implementare proiect digitalizare UAT Valea Nucarilor POCA.pdf  (1,78 MB)  data: 08-06-2023   utilizator: 1  
Anunţurile expirate se regăsesc la: Arhiva anunţuri/comunicate